Sverige internetapotek Med Stockholm
'

Huset Huset

Huset Huset

Välkomna till husethuset den 17 oktober. Dela gärna vårt event på facebook!

Välkommen till en inspirerande dag med intressanta föreläsare och kunniga utställare. Nätverket BEVIS-Byggnadsvård i Skåne- bjuder in till en heldag med en unik chans att få praktisk rådgivning kring just ditt hus. Experter från de flesta hantverk och professioner samlade på ett ställe ger råd för god byggnadsvård oavsett husets typ och ålder.

Hur bor du? Torpstuga eller bondgård, egnahemsområde eller villakvarter? Hur hittar man kunskap och hantverkare som kan säkerställa att just ditt hus med dess kvalitéer inte förvanskas? Vad passar för ditt hus? Måste man isolera och med vad? Går kakelugnen att rädda och hur bör skorstenen renoveras? Kan man få nytillverkade stuprör med skarpa hörn? Kalkbruk- eller lerbruk? Platsbyggt kök- blir det dyrare?

GUIDADE VISNINGAR

Ägarna till dagens hus guidar oss genom sitt arbete och delar med sig av sina tankar, frågor och funderingar.

Eventet pågår från 10:00 – 16:00

FÖRELÄSNINGAR

11.00 – Ditt hus kulturhistoriska världen.

13.00 – Lär känna ditt hus.

DEMONSTRATIONER

Experter från BEVIS, Byggnadsvård i Skånes medlemsföretag visar upp sina hantverk, produkter och tjänster.

RÅDGIVNING

Utställande byggnadsvårdsföretag finns samlade hela dagen och ger råd för god byggnadsvård oavsett husets typ och ålder, tag med foton, ritningar eller materialprov så att just dina funderingar och frågor ska få så bra svar som möjligt.

Boka nu

För att boka era platser fyll vänligen i formuläret nedan. Deltagande är belagt med en avgift på 150kr per person som kan betalas på plats.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Adress (obligatorisk)

    Meddelande