Bevis

Målarkalk AB

Vi brinner för kalk och har gjort så sedan 1948. Vår filosofi är ganska enkel. Vi erbjuder naturligt genuina kalkprodukter för att användas på gammalt som nytt.

Målarkalk AB arbetar så gott som uteslutande med kalkbaserade produkter, egna som importerade, och ställs dagligen inför många av de frågor som man i såväl utförande som föreskrivande led ofta kommer i kontakt med vid arbete med kalkprodukter. Vi har samlat på oss en bred erfarenhet kring frågor relaterade till arbetet med kalkbaserade produkter. Välkommen till oss med frågor kring ditt projekt!

Målarkalk AB är ett familjeföretag grundat 1948 och har en lång erfarenhet som leverantör av såväl egna som importerade traditionella kalkbaserade byggprodukter till den skandinaviska byggmarknaden.

Vi finns i Skåne med kalkslageri, lager och kontor i den gamla Hyllingegården strax utanför Helsingborg. Förutom att producera och sälja våra produkter utför vi även konsultering, analyser, föreläsningar och utbildningar. Vi arbetar aktivt genom branschråd för att utveckla och bevara kunnande och användande av kalkbaserade produkter.